София, кв. Княжево, ул. Всеволод Гаршин 80888/226018

More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

Автоматика

Автоматика

За Life Integration

Италианската компания LIFE създава иновативни продукти с цел да придаде повече комфорт, удобство и функционалност в ежедневието на хората. Нейните продукти са автоматики за задвижване на врати и бариери, което пости време и прави живота на ползвателите по-комфортен.


Иновациите на LIFE се отличават със своето високо качество на използваните материали. Основно е употребяван алуминий, защото той се характеризира със своята лекота, устойчивост при неблагоприятни условия, ковкост, метален блясък. Други често използвани материали са стомана и цинк. Продуктите са направени така, че да имат дълъг срок на годност, да запазват своята цялост в случай на натиск и да не се деформират. Освен това автоматиките работят активно дори и при температура -20 градуса.

Продуктите на LIFE постигат интеграция с последните технически тенденции на пазара. Не се правят никакви компромиси с качеството. Удовлетворяването на клиентите е основната цел на италианската компания. Проявява се индивидуален подход спрямо желанията на потребителите. Автоматиките могат да бъдат програмирани спрямо специфичните изисквания на клиентите.

Автоматика

Иновативните автоматики на LIFE се монтират бързо и лесно с помощта на написаните за това инструкции, в които обстойно е обяснена всяка стъпка за извършване на монтажа. Непосредствено след приключването на процеса механизмите за задвижване на врати и бариери могат да бъдат въведени в експлоатация.

Продуктите на LIFE се придържат към принципа за безопасност. Поради тази причина повечето от тях имат енкодер, който следи за защитеността на преминаващите през зоната на вратата или на бариерата хора или обекти. В случай на някакво препятствие енкодерът изпраща информацията до централния електронен блок, който предприема необходимите мерки за безопасност.


Ако желаете да внесете повече комфорт в своето ежедневие и да задвижите гаражните, порталните или ролетните врати, то вие сте на правилното място. Разгледайте продуктите, предлагани от LIFE на нашия сайт Panafence.com. Прочетете обстойно за техните характеристики и се доверете на италианското качество. С LIFE вие ще постигнете техническа интеграция в дома или в офиса.

Автоматика-Life Integration

Автоматика-Life Integration

Автоматика-Life Integration

Видове Автоматика

Автоматика за гаражни врати

Повече Информация

Автоматиката за задвижване на гаражни врати Probo е един от артикулите, създадени от LIFE, които показват техническа иновация. Механизмът Probo е направен от висококачествени материали, които имат дълъг срок на годност.

Автоматика за плъзгащи се врати

Повече Информация

Иновативната концепция на Acer за задвижване на плъзгащи се портали отразява последните тенденции в света на техниката и придава модерен вид на екстериора, където е монтирана. Двигатели за врати с тегло до: 400, 600, 800, 1200 и 1500 кг.

Автоматика за радиални врати

Повече Информация

Автоматиките за задвижване на двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo са иновативни продукти на LIFE, които се предлагат в нашия сайт Ironfence.bg. При нас вие можете да поръчате тези висококачествени механизми, които се отличават със своята дългосрочност на употреба и висококачественост на използваните материали.

Задвижване за индустриални секционни врати

Повече Информация

Представяме на вашето внимание иновативния продукт на LIFE - автоматика за задвижване на индустриални секционни врати VIS. Това е висококачествен продукт, който съблюдава и най-специфичните изисквания в дадената индустриална област. Автоматиката включва висококачествени суровини.

Паркинг бариери

Повече Информация

Автоматиката за задвижване на паркинг бариерата Supra LIFE въвежда нов иновативен продукт, който създава удобство, комфорт и защита. Основната цел на LIFE е постигане на удовлетворение в своите клиенти. Благодарение на висококачествените материали, дългия срок на употреба и възможността за актуализиране и променяне на функциите спрямо индивидуалните нужди на потребителите, продуктът Supra създава позитивни предпоставки да бъде един от желаните иновации на LIFE.

Гаранция

-Горещо поцинковани профили след заварка– 10 години

-Горещо поцинковани профили след заварка + PVC покритие – 12 години